afschaffing betaald parkeren raalte gaat door

In september maakte het college van burgemeester en wethouders al bekend dat ze van het betaald parkeren af wilde. Parkeren in het centrum van Raalte zou toen nog vanaf 1 januari 2017 gratis moeten zijn. 

De datum van 1 januari wordt in Raalte niet gehaald. De gemeente heeft tijd nodig om ‘een aantal praktische zaken’ te regelen, zoals het invoeren van een blauwe zone. Vanaf 3 april is het parkeren in Raalte gratis. 

Raalte is overigens niet de enige gemeente die het parkeren volgend jaar gratis maakt. Nijverdal schaft het betaald parkeren vanaf 1 januari af. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.