40e editie kersttoernooi vv heino groot succes

Tijdens de afsluitende speelavond op vrijdagavond 30 december, toen de eerste elftallen aan de beurt waren, werd Jan Satink door voorzitter Peter Vervloet genoemd als organisator van het eerste uur. Daarnaast werden Ben en Diny Huurenkamp van sportcafé Time-Out bedankt voor 40 jaar gastvrijheid en samenwerking met vv Heino.

Bij de derde teams ging de hoofdprijs naar Heino JO19-1, terwijl de fairplayprijs naar Haarle ging. Bij de tweede elftallen ging Wijhe ’92 zowel met de eerste prijs als met de fairplayprijs aan de haal. Op de slotavond van het toernooi bleek Heino A de sterkste, voor Overwetering en Heino B. De fairplayprijs ging ook hier naar Haarle.

De muzikale omlijsting van de vier speelavonden was in handen van DJ Jasper Esman. De organisatie, bestaand uit Mike Klink, Johan Compagner en Carlinda Fuselier, spreekt van “een zeer geslaagde 40e editie van het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.