zevenklapper voor dalfsen tegen haarle

Haarle werd op alle fronten overlopen. Al na acht minuten was het raak door Luuk van der Vegt. Kort na elkaar viel de 2-0 en 3-0 voor de thuisploeg. Doelpuntmakers waren Jeroen Kamphuis en Daan van der Vegt. Met een afstand schot zette Alex Habers de 4-0 ruststand op het bord.

Ook na de hervatting legde Dalfsen aanvallende aspiraties op de mat. Via opnieuw Kamphuis en daarna Gijs Wiltvank werd de score opgeschroefd naar 5-0 en 6-0. Het slotakkoord was voor Joren Rietman. Hij zorgde met een droge knal voor de zeven klapper.

Op doelsaldo neemt Dalfsen de koppositie over in de zondag 4e klasse H. Zondag speelt Dalfsen om 14.00 uur uit tegen DAVO.  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.