zaalhockeytraining van smhc gestart

Zaalhockey is een hockey onderdeel dat gespeeld wordt in de zaal met 6 spelers per speelhelft in tegenstelling tot een elftal in het veld.

Daarnaast zijn zowel de zaalhockey stick als de bal lichter in gewicht. De keeper heeft hoezen over de beenbescherming en de rechter handschoen om beter te kunnen glijden in de zaal.
Onze spelers zijn zeer enthousiast over de trainings lokaties!

Dit jaar kiest SMHC voor een nieuwe aanpak bij zaalhockey waarbij nauw wordt samengewerkt met Sportbedrijf Kracht om alles in goede banen te leiden voor wat betreft de trainingstijden en de aanwezigheid van zaalhockeybalken op de lokaties. De laatste zijn essentieel om zaalhockey te kunnen spelen. De balken worden gebruikt om de bal snel te verplaatsen en geven extra dynamiek aan deze zaalsport.

Dit jaar starten 13! teams met training in de zaal, 9 teams doen mee met de zaalhockey competitie van de KNHB in District Noord/Oost Nederland.
Vanaf 4 december begint de zaalhockey competitie, in onderstaand schema staan onze thuiswedstrijden, die deels in de Trefkoele in Dalfsen maar voornamelijk hier in Raalte bij Tijenraan worden gespeeld.

We hopen op veel publiek dat onze teams wil komen aanmoedigen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.