winterwandeling vanuit museum de laarman

Een uitgelezen gelegenheid voor (buurt) verenigingen, families, bedrijven of vrienden om de (waterdichte) wandelschoenen aan te trekken en op een ontspannen manier met elkaar te genieten van een mooie natuurlijke omgeving. Wellicht is het een goed idee om een verjaardag of (nieuwjaars-) feestje te beginnen met een frisse wandeling.

Leuk is, dat de wandelaars van de korte route vanaf de rustplaats niet terug hoeven te lopen, maar met de PIPO-wagen terug worden gebracht naar museum De Laarman. En daar is o.a. koffie, warme chocolademelk , erwtensoep.

Vuurkorven en het smidsvuur zullen branden. Ook de kaarsenmakerij is de hele dag geopend.

De start vanuit museum De Laarman is tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Wilt u als grotere groep meewandelen, dan zien beide organisaties graag, dat u zich van te voren aanmeldt bij info@delaarman.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.