Home / archiefcentraal / wijhe92 deelt punten met sportclub lochem

wijhe92 deelt punten met sportclub lochem

De ploeg van Hans van der Hoop kreeg de eerste kans van de wedstrijd. In de vijftiende minuut kon de thuisploeg de openingstreffer maken, maar de inzet werd gepareerd.

De Wijhenaren bleven haar tegenstander onder druk houden en maakte het de bezoekers uit Lochem erg lastig. De verdediging van de Gelderlanders stond echter goed, waardoor de brilstand op het bord bleef staan.

In de dertigste minuut leek het publiek van Wijhe’92 te kunnen juichen. De bal werd echter door adequaat reageren van de Gelderse defensie voor de lijn weggehaald.

In de tweede helft kregen de bezoekers meer ruimte. Dit kwam de wedstrijd ten goede, aangezien beide ploegen vol overgave op de openingstreffer aasden.

Ondanks goede kansen voor beide ploegen bleef het openingsdoelpunt uit. In de negentigste minuut vond de arbiter het genoeg en moesten beide teams genoegen nemen met een punt.

Volgende week staat de wedstrijd tegen vv Witkampers op het programma voor de ploeg van Hans van der Hoop. Zij staan met 21 punten op de vierde plaats in de Derde Klasse B. De Wijhenaren staan na de puntendeling van vanmiddag op de achtste plek.

 

 

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.