wij stellen het enorm op prijs dat de klant zijn tevredenheid deelt

Hoogeboom is een gecertificeerde asbestverwijderaar, die daarnaast ook actief is in sloop, bodemsanering, grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden, puinrecycling, afvalrecycling, transport, containerverhuur en de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Bert Hoogeboom: “Wij stellen het enorm op prijs dat de klant de moeite neemt zijn tevredenheid te delen. Een compliment krijgen is altijd leuk. Dit wordt dan ook direct doorgegeven aan de collega’s, die het asbest hebben gesaneerd. Voor ons onderstreept zo’n compliment, waar we met z’n allen voor gaan: de tevredenheid van de klant!

“Wij werken voor particulieren, (agrarische) bedrijven en overheden. De werkwijze is in alle gevallen gelijk. Eerst komen we kijken op locatie en horen graag wat de vraag is. We adviseren en brengen een offerte uit. Zodra het een opdracht is, nemen we de klant “bij de hand” en verzorgen het gehele traject van inventarisatie, sanering, nieuwe dakbedekking tot en met de subsidieaanvraag. Met ruim 20 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner in de asbestsanering.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.