wie wordt de nieuwe prins der zwabberaars

Alvorens de nieuwe Prins der Zwabberaars bekend wordt gemaakt moet er natuurlijk eerst op ludieke wijze afscheid worden genomen van Prins Dick 1e en Prinses Kathrin. Hoe en door wie dit zal gebeuren blijft nog even geheim, het afscheid van Prins Dick 1e en zijn Prinses Kathrin is de opmaat voor de prinswisselings-act die dit jaar wederom goed geheim is gebleven voor een ieder. Rond de klok van 23.11 uur wordt bekend wie het komende carnavalsjaar als prins en/of prinses aan het roer mag staan van carnavalsvereniging de Zwabberaars.

Natuurlijk belooft deze avond ook dit jaar weer een groot spektakel te worden. Nieuw dit jaar is de dresscode voor deze editie; de Zwabberaars roepen een ieder op om de dresscode ‘goud’ te hanteren.

De avond wordt zoals altijd muzikaal omlijst door diverse Nederlandstalige artiesten. Zo maken onder andere zangers Chris Haverman, Rob Zorn, Tinus Hoekstra en Gerrit Haverman hun opwachting. Met deze line-up zijn alle ingrediënten weer aanwezig om er samen weer een fantastisch feest van te maken in de Zwabberdelle.

Residentie de Zwabberdelle in Raalte opent haar deuren om 19.00 uur, het programma start om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor € 10,- per stuk bij leden van de Zwabberaars en Café Restaurant Zwakenberg en kosten aan de kassa € 15,-

Wie wordt de opvolger van Prins Dick de 1e en zijn Prinses Kathrin? Zaterdag 12/11/2016 rond de klok van 23.11 uur weten we het! Hou staging2.sallandcentraal.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.