wesepe trainer na nederlaag cijfers liegen nooit

Volgens Wesepe-trainer Bert van Losser was het een verdiende uitslag. “Cijfers liegen nooit, we hebben de wedstrijd in de eerste twintig minuten eigenlijk al verloren”. In die periode kreeg Wesepe twee tegentreffers te verwerken. Toch wist Wesepe weer op te staan en tot 2-2 te komen. Van Losser: “Dan verwacht je dat we er op en er over gaan omdat dan de druk weg zou moeten vallen, maar in plaats daarvan gaan we weer onrustig spelen en hanteren we de lange bal.” In de slotfase besliste Koninklijke UD via een vrije trap de wedstrijd: 3-2.

“Kansen hebben we genoeg gekregen”, vervolgt de trainer. “We hebben 2 keer de lat geraakt. Maar 1 of 2 keer per jaar speel je zo’n wedstrijd waarin het niet mee zit. Tegen SDOL (3-1 verlies, red.) en vandaag hebben we het gewoon niet goed gedaan. We staan nu in de middenmoot, dus we kunnen van iedereen winnen maar ook verliezen.”
De nederlaag is extra zuur omdat Wesepe in de laatste twee wedstrijden tot aan de winterstop de huidige nummers 1 en 2 treft. “Ik hoop dat we minimaal één van die twee wedstrijden weten te winnen, zodat we een goede eerste seizoenshelft kunnen afsluiten. We hebben een aantal positieve uitschieters gehad, maar tegen SDOL en Koninklijke UD zijn we door het ijs gezakt.”

Op 4 december staat het treffen met de huidige koploper Nieuw Heeten op het programma, een week later reist Wesepe af naar SV Raalte. Beide wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Alle uitslagen van zondag 27 november in de klasse 5G:
Sportclub Deventer –SDOL 7-3
Nieuw Heeten – V en L 2-0
Raalte – Sallandia 0-0
FC RDC – Go Ahead Deventer 10-5
Terwolde – Mariënheem 2-0
Koninklijke UD – Wesepe 3-2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.