wesepe deelt punten met concurrent terwolde

Na een ruim half uur Was Terwolde de eerste ploeg die het net wist te vinden: 0-1 door een doelpunt van Thomas Leurink. Nadat de wedstrijd een uur onderweg was, wist Kevin Teunissen de stand gelijk te trekken namens Wesepe.

Trainer Bert van Losser van Wesepe kan zich vinden in de uitslag. “Het was een leuke wedstrijd met een terechte einduitslag. In de eerste helft komt Terwolde op voorsprong door een fout van ons, maar in een wedstrijd krijgen beide ploegen kansen. Al hadden wij in de slotfase ook kunnen winnen. Het ging op en neer, maar over de hele wedstrijd gezien is een gelijkspel terecht. Ik denk dat mijn collega van Terwolde dat ook zou zeggen.”

Volgend weekend heeft Wesepe geen wedstrijd op het programma staan. “Deze week gaan we gebruiken om iedereen weer fit te krijgen, want we willen graag meedoen om plek 4”, zegt Van Losser. Over twee weken kan daarin een belangrijke stap worden gezet, als de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Koninklijke UD op het programma staat. Van Losser: “Het is onze plicht om daar te winnen”.

Alle uitslagen in de klasse 5G van zondag 13 november:
Mariënheem – Nieuw Heeten 2-0
Wesepe – Terwolde 1-1
SDOL – FC RDC 0-0
Go Ahead Deventer – Sportclub Deventer 1-3
Sallandia – Koninklijke UD 1-1
V en L – Raalte 1-2

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.