weer succesvervolg beste idee olst wijhe

Met hulp van ut Huus lukte het de bijdrage met succes aan te vragen. Dankzij deze bijdrage kan een start worden gemaakt met haar Beste Idee van Olst-Wijhe, namelijk het project ‘Fleurig Wijhe’. Met bloemenmanden op oude fietsen stelde zij voor het centrum van Wijhe op te fleuren met frisse kleuren. Samen met ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe wordt er dus weer een droom werkelijkheid.

Wereldburger
“Vanmorgen was ik best wel zenuwachtig”, vertelde Erna onderweg naar de prijsuitreiking. “Nu niet meer.” Hoewel klein van stuk is de oud-verpleegster voor de duvel en z’n ouwe moer niet bang. En met een jarenlange ervaring in één van de “moeilijkste” ziekenhuizen van Australië kan de van oorsprong Friese Erna met gemak een wereldburger worden genoemd.

Dat kwam ook tot uiting in haar vraagstelling tijdens de presentatie van het Uganda-koffieproject dat mede gefinancierd wordt door Rabobank Salland. Een pittige tante, dat moet gezegd. Met ‘Fleurig Wijhe’ komt het dus wel goed als het aan haar ligt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.