vv heino speelt gelijk in pover duel

Het loopt de laatste weken wat stroever bij de Groenwitten uit Heino. De laatste competitieoverwinning werd geboekt in de uitwedstrijd tegen STEVO (0-2). Hoofdtrainer Michel Steggink erkent dat het de laatste weken wat minder loopt. “Het gaat wat stroperig de laatste weken. Het gaat niet precies zoals we willen dat het gaat. We missen onze vorm en dan krijg je dit als resultaat.”

De Heinoërs kende vandaag een goede start. In de eerste minuut kreeg aanvaller Robin Gerritsen de eerste kans en bleek dodelijk effectief. Na de openingstreffer namen de bezoekers de overhand. “De eerste twintig minuten hebben we het heel erg moeilijk. Het werd bij ons een schiettent achterin.”

De bezoekers van TVC’28 kregen kans op kans en kwamen na twintig minuten op gelijke hoogte. Een schot werd van richting veranderd en zeilde over Heino-doelman Tom Vastenavond heen.

In de tweede helft waren de kansen aan beide kanten schaars. Beide ploegen wisten zondagmiddag niet haar normale niveau te halen. In het laatste kwartier kreeg de doelman van TVC’28 een rode kaart. De ploeg van Michel Steggink was vandaag echter niet bij machte om het uit te spelen.

Volgende week speelt zijn ploeg de uitwedstrijd tegen Longa’30 uit Lichtenvoorde. Vorig seizoen werden zowel de thuiswedstrijd(1-4) als de uitwedstrijd (4-2) verloren. “We hebben daar wat recht te zetten. In de uitwedstrijd van vorig seizoen kwamen we met 1-2 voor en kregen we de kansen om uit te lopen. Rond de tachtigste minuut kwamen zij gelijk en gaven we de 3-2 en 4-2 makkelijk weg. Tot de tachtigste minuut hadden wij de kans om de wedstrijd in winst om te zetten, dus dat geeft wel wat vertrouwen”, aldus Steggink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.