voormalig proefbedrijf raalte maakt plaats voor woningen

Dat meldt dagblad de Stentor.

Met de gemeente Raalte werden sinds juni 2015 maar liefst acht tot negen ideeën besproken voor de herontwikkeling van het stallencomplex, dat ruim 11.000 vierkant meter aan bedrijfsgebouwen telt. Zo’n 5.400 vierkante meter stal gaat naar de grond. Daarvoor in de plaats mogen drie woningen worden gebouwd.

Er blijven nog drie stallen over. Deze zijn nog vrij jong (gebouwd in 2003 en 2006) en beschikt nog over de biologische certificaten.

Kopers voor de woningen en de bedrijfsonderdelen kunnen zich nu melden. Als de plannen definitief worden kan de bestemmingsplanprocedure beginnen. De verwachting is dat het nog twee jaar duurt voor de bouw van de woningen daadwerkelijk van start kan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.