voor 26 275 verhandeld tijdens maatschappelijk diner in hoftheater

Ruim 40 ondernemers, bestuursleden van verenigingen en maatschappelijke organisaties werden tijdens een drie gangen diner uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan en te kijken waar men elkaar kon vinden en versterken. ‘Niet alleen vragen, maar ook brengen’, was het motto van de avond en daar werd op grote schaal gehoor aan gegeven. Tijdens het diner, dat werd verzorgd door Joop van de Enk, werden er 16 matches gesloten. Zo gaat de Hulporganisatie voor de Filipijnen een lezing houden bij computerbedrijf Azerty in ruil voor het bruikbaar maken van computeronderdelen voor mensen in de Filipijnen. Hof in Salland maakte een mooie match met het jongerencentrum Traxx. Jongeren gaan voor Hof in Salland flyeren in ruil voor het bijwonen van een gratis voorstelling.

Tijdens de avond was er ook de kick off van ‘de Raalter Uitdaging’.  Organisaties kunnen het hele jaar door hun vragen en wensen indienen bij de Raalter Uitdaging, (via info@raalteruitdaging.nl) Henny Zomer is de manager van de Raalter Uitdaging. Gedurende het jaar wordt er bij de Raalter Uitdaging continu gezocht naar mooie matches tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. Hiervoor is er binnen de gemeente Raalte een matchgroep gevormd, zij gaan de verbindingen maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.