volleybalvereniging de hooiberg bedankt sponsoren

De nieuwe tenues voor de Dames 1 van VV De Hooiberg worden dit seizoen wederom gesponsord door Autobedrijf Isfordink Boskamp en Sportcafe De Hooiberg Olst. VV De Hooiberg is erg blij met de steun van het lokale bedrijfsleven en bedankt haar sponsoren voor het vertrouwen.

Balsponsoren en vrijwilligers

Met de nieuwe tenues van Dames 1 is deze jonge vereniging er nog niet. Naast balsponsoren en sponsoren voor de jeugd is de vereniging ook nog nog op zoek naar vrijwilligers die een (bestuurs)functie willen vervullen voor de vereniging. Iedereen die VV De Hooiberg, op welke wijze dan ook, wil en kan ondersteunen kan contact opnemen via vvdehooiberg@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.