vogelshow van ons genoegen en heetense vogelvrienden

In 2007 hebben we al eens gezamenlijk de provinciale tentoonstelling georganiseerd, dus we hebben al ervaring met het samen iets organiseren. Er zijn ongeveer 450 vogels te bewonderen, allerlei soorten kanaries zowel in kleur als postuur, tropische vogels, parkieten, duiven en kwartels.

De zaal is prachtig aangekleed met groen zodat het niet alleen een tentoonstelling van vogels is maar een vogelshow. Tevens is er een grote verkoopklasse van vogels, waar u naast de eventuele aanschaf van een vogels ook deskundige informatie over de verzorging van de vogels kunt krijgen.

Wij hopen daarom ook dat de inwoners van Lettele dit jaar naar Café/Restaurant Spikker komen om deze prachtige vogelshow te komen bezoeken. Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten, die is nl. € 2,00 en u helpt de vogelvereniging om een beetje uit de kosten te komen. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.