vier wijhese ondernemers luiden gezamenlijk decembermaand in

Bakkerij Jolink, Slagerij Ruiter en delicatessenzaak GrandEst laten bezoekers zien en proeven wat zij allemaal in huis hebben. Deze ondernemers tonen hun assortiment en mogelijkheden voor de decembermaand. Iedereen kan zich op deze manier laten inspireren voor de kerstdis of een feestelijk diner op oudejaarsavond. Vloedgraven laat samen met interieurstyliste Esther de Witte zien hoe je je huis sfeervol in decembersferen hult. Ook Jantjes Lief tovert allerlei winterse lekkernijen uit haar bakbrommer.

Tijdens het feestelijke ambachtelijke weekend wordt ook het Ambachtelijk Wijhes Geschenkpakket geïntroduceerd. “De totstandkoming van dit pakket is bijzonder omdat veel ondernemers normaal vooral voor zichzelf denken”, stelt Thomas Vloedgraven. “Maar Bakkerij Jolink, Slagerij Ruiter en GrandEst zijn net als wij allemaal bezig met het uitoefenen van een ambacht. We verkopen allemaal (h)eerlijke producten die veelal op traditionele wijze zijn gemaakt. Dat bindt ons én onze klanten.”

In het Ambachtelijk Wijhes Geschenkpakket zitten allerlei handgemaakt producten van de vier genoemde ondernemers. Dit pakket kost 25 euro en is in alle vier winkels te bewonderen en te verkrijgen op bestelling Vloedgraven: “Uiteraard is het mogelijk om dit pakket uit te breiden of te vereenvoudigen als hier de wens voor is. Ideaal om cadeau te geven aan familie of vrienden tijdens de feestdagen.”

De deuren van Vloedgraven Bloemen en Wonen zijn op zaterdag 26 november geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 27 november van 12.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.