Home / archiefcentraal / veiling ricos foundation brengt 1 720 euro op

veiling ricos foundation brengt 1 720 euro op

Oud-inwoonster van Heino Anne Doldersum, zelf lid van Artfun, gaat komend januari terug naar Cambodja waar haar zoon (en marinier) Rico Bos, opgegroeid in Heino, in 1993 tijdens een vredesmissie overleed.

“Met de gehele opbrengst van de veiling van deze schilderijen en de opbrengst van mijn boek ‘In de voetsporen van Rico’ en alle andere giften gaan we naar Sisophon. Ik wil samen met mijn huidige man Henk het werk van Rico afmaken. Wij willen daar iets betekenen voor de mensen die Rico zo graag had willen helpen.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.