vc zpomout geniet van club filmfestival

In het bijzijn van 5 ereleden van de club, keek men naar films over de ontwikkeling van de Duursche Waarden en het stroomgebied van de IJssel. Over een veiling tbv van Kika met een optreden van Sterre, een heel jong zangeresje. Ook zagen we een verslag  van een vakantie naar het zuiden van Italië en het vervaardigen en aanbieden van de kunstwerken op het terrein van de voormalige school “de Gouden Emmer”. De viering van Haloween in Wijhe werd met veel aandacht voor detail gefilmd en de overdaad van Las Vegas kwam verpletterend naar voren in een verslag van een avond en een morgen in die Amerikaanse woestijn stad.

De jury nam haar taak heel serieus. Bij monde van voorzitter Daan Utermark onderbouwde de jury haar oordeel over elke film heel gedegen. Men oordeelde dat het verslag van een reis naar Italië van Anneke de Jong als beste film uit de bus kwam. Ze mag de Alfons Slag- trofee een jaar mee naar huis tot het Club Filmfestival van 2017.

Alle films zijn binnenkort op het YouTube kanaal Zoomout Heino te bekijken. Elke 2e en 4e maandag van de maand houdt de club bijeenkomst in de Sporthal Hoogerheyne. Van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.