uitgebreid kerstprogramma in marienheem

Het programma begint zaterdag 26 november met een workshop adventskransen maken (13.30-17.00 uur) in de kerk. Zondag 27 november om 9.30 uur volgt een adventsviering in de kerk met aansluitend een samenzijn. Zondag 4 december staat er om 9.30 uur een Sinterklaasviering met aansluitend een samenzijn op het programma. Donderdag 8 december volgt de themabijeenkomst Verlangen (9.30 uur) in De Schalm. Zaterdag 10 december kan iedereen, jong en oud, tussen 16.00 en 19.00 uur meedoen met een puzzeltocht. Op zaterdag 17 december gaan de VAG-jongeren een kerstverhaal filmen. Het resultaat zal in elk geval op internet te zien zijn.

Dinsdag 20 december wordt de kerststal opgebouwd.  Woensdag 21 december is er een kerststallententoonstelling (met medewerking van een gelegenheidskerstkoor) te zien in en om de kerk en in het dorp. Een dag later volgt een kerstbijeenkomst voor de basisschooljeugd (en alle andere mogelijke geïnteresseerden) met medewerking van een poppenspeler (18.00-19.30 uur). Op Kerstavond 24 december begint om 19.30 uur een Kerstnachtviering. Op Eerste Kerstdag, 25 december) volgt om 9.30 uur een eucharistieviering en om 11.00 uur begint het traditionele Kindje Wiegen. Het programma wordt Tweede Kerstdag afgesloten met een gezellig samenzijn (14.30 tot 17.00 uur).

Inwoners van Mariënheem die ook een kerstactiviteit willen organiseren kunnen zich aanmelden bij de organisatoren van het kerstproject. Daarnaast zoeken de initiatiefnemers ook vrijwilligers die mee willen helpen bij de organisatie van de verschillende activiteiten.  Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en diverse nieuwtjes over de verschillende programmaonderdelen? Houd dan de MIK en Mariënheem Online in de gaten!

Voor meer informatie kan men contact opnemen met August Holtmaat, mob. 06 40355006 en Marion Kogelman, mob. 06 18291938. Daarnaast kunt u ook een mailtje sturen naar projectenmarienheem@gmail.com. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.