twee keer zilver voor osv95 in doetinchem

Het team Instap/Pupil I (turnsters geboren in 2008 en 2007 ) bestaande uit Jill Jansen, Safron Jammeh, Eline ten Wolde en Bibi Bosch kwam als eerste in actie. Balk was voor hun het eerste toestel. Hier werden ondanks een paar vallen hele mooie nette oefeningen geturnd.  Een goed begin! 

Daarna kwam het onderdeel vloer. Hier moeten oefeningen op muziek worden geturnd. Ook dit onderdeel ging heel goed. 

Het zelfvertrouwen groeide en ook de onderdelen sprong en brug gingen goed. Daarna de spanning van het  wachten op de prijsuitreiking. De dames mochten op het podium plaatsnemen op de 2e plek. Een mooi resultaat na een goede wedstrijd.

Na deze wedstrijd was het tijd voor team Pupil II/Jeugd I (turnsters geboren 2006 en 2005) bestaande uit Amber van Emst, Lieke de Bruin, Maud Klaassen, Nicol Bosch en Meike Wurkum.  Zij begonnen op het onderdeel Brug. Hier was de start super. Vier mooie oefeningen die werden beloond met een heel mooi cijfer.

Als tweede het onderdeel balk.  De meiden hielden hun zenuwen goed onder controle en turnden bijna allemaal foutloos. Dus met een goed gevoel door naar het derde toestel de vloer.  Hier hebben de dames nog wat punten laten liggen.  

Even de teleurstelling overwinnen en knallen op sprong. En dat hebben de dames gedaan. Vier mooie sprongen zorgde ervoor dat ook dit team de zilveren plek mocht komen ophalen. Een mooie start van het nieuwe turnseizoen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.