trailer trash tremblers in taveerne tivoli

Trailer Trash Tremblers maken, zoals de heren het zelf omschrijven: Redneck ’n Roll. Geen glad getrokken nummers, geen overgeproduceerde meuk, maar gewoon smerige (hard)rock en southern rock. Ze kijken ook over de grenzen. Zo traden ze al meerdere keren op in Amerika. Volgens sommige recensenten aldaar brachten ze hun Southern rock nog beter dan de meeste Amerikaanse bands.  

“Het rockt als de beesten, de gitaren klinken super, de ritmesectie stuwt als een m*th*rf*ck*r, de frontman beschikt over een behoorlijk indrukwekkende howl en alles klinkt alsof het zo uit Texas overgewaaid zou kunnen zijn.”

Aanvang is om 22.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. 

Bekijk hier vast een voorproefje.
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/cZbzH50U4QQ”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.