the swinkling stars vieren 15 jarig bestaan

Dianne Arling en Linet Nijboer stonden zo’n 15 jaar geleden aan de basis van dit koor dat alleen maar optreedt in de kersttijd. Natuurlijk met een speciaal repertoire van bekende kerstliedjes, zowel oud als nieuw, zowel christelijk als seculier. Van ‘Alles wat ademt’ en ‘Stille Nacht’ tot ‘Jingle Bell Rock’ en ‘Santa Claus is coming to Town’. Het koor bestaat uit achttien zangeressen en treedt op bij kerstmarkten (in binnen- en buitenland), in verzorgingshuizen en bij allerlei andere (kerst)gelegenheden.

Het concert in de Plaskerk begint om 20.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij Lederwaren Schulten en De Bagatelle.

Voor meer info: staging2.theswinklingstars.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.