Home / archiefcentraal / the beatles uit praag in dorpshuis welsum

the beatles uit praag in dorpshuis welsum

Een aantal jaren geleden gaf de band uit Praag een uitverkocht concert in De Vecht en in 2012 stonden de heren voor een volle zaal in Terwolde. Diverse malen kreeg The Beatles Revival verzoeken om weer eens naar deze regio te komen. Op zondagmiddag, 13 november is het dan eindelijk zo ver. TBR klinkt en ziet eruit als de originele Beatles van de jaren 60. Mensen die de band voor de eerste keer horen en zien, zullen hun oren en ogen bijna niet kunnen geloven. Alles wordt altijd 100 procent live gespeeld.

De formatie Twells Vergiet staat in het voorprogramma. De zaal is geopend vanaf 13.00 uur. Twells Vergiet begint om 14.00 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar bij Dorpshuis De Bongerd in Welsum, Groentewinkel A. en G. de  Groot in Emst, Boekhandel Oonk in Twello en Fam. J. de Weerd, Prins Hendrikstraat 6 in Terwolde. Daarnaast kan men ook online kaarten kopen via www.welsumevent.nl. ’s Middags aan de kassa kost een kaartje 15 euro (mits niet uitverkocht). 

Lees ook

Fotobiënnale ‘Vrijheid is’ officieel geopend

RAALTE – Onder grote belangstelling heeft burgemeester Martijn Dadema afgelopen woensdag de fotobiënnale ‘Vrijheid is’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.