the beatles in dorpshuis welsum

De band  is voor veel muziekliefhebbers geen onbekende meer aangezien de mannen van The Beatles Revival heel veel  zeer succesvolle optredens hebben gehad en nog steeds hebben in eigen land, Tsjechië, maar ook in vele andere landen in Europa, waaronder dus ook ons land.

De mannen traden onder meer op in Liverpool en werden uitgeroepen tot de beste Beatlesband na de originele band. De sologitarist werd  enkele jaren geleden  uitgeroepen tot de beste Beatles sologitarist.  Diverse malen kreeg de band verzoeken om weer eens naar onze regio te komen.

Op zondagmiddag, 13 november a.s. is het dan eindelijk zo ver. Het bestuur van Dorpshuis “De Bongerd” is het gelukt de band naar Welsum te halen.  TBR klinkt als de originele Beatles van de jaren 60 en draagt dezelfde kleding en schoeisel. Ook de haardracht is hetzelfde.

De instrumenten zijn gelijk aan die van de jaren 60. Mensen die de band voor de eerste keer horen en zien, zullen hun oren en ogen bijna niet kunnen geloven. Alles wordt altijd 100% live gespeeld. Het voorprogramma op 13 november a.s. zal worden ingevuld door de regionaal bekende band “Twells Vergiet”.

De zaal is open om 13.00 uur en om 14.00 uur zal `Twells Vergiet`  haar optreden aanvangen. The Beatles zullen daarna gaan optreden.

Entreekaarten zijn € 12,50  zijn tijdens de voorverkoop en € 15,- aan de zaal (mits niet uitverkocht)  en verkrijgbaar bij de volgende adressen:

Online via staging2.welsumevent.nl

Dorpshuis “De Bongerd”,   Kerklaan  22, Welsum.

Groentewinkel ` A. en G. de  Groot`,  Hoofdweg 56, Emst.

Boekhandel “Oonk”, Stationsstraat 4, Twello.

Fam. J. de Weerd, Prins Hendrikstraat 6, Terwolde.

.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.