team sukerbiet organiseert de roelofs lemelerveld mtb dhuzes

De meeste mountainbikers kennen de MBT-route op de Lemelerberg als een mooie en uitdagende top-10 route, maar om deze zes keer (!) af te leggen is een enorme prestatie. Elke ronde heeft een lengte van 13km en 182 hoogtemeters, dus ga die uitdaging aan en verleg die grens (ook al wordt de zes keer niet gehaald).

De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen!

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2017 komt ten goede aan de Nierstichting, KWF Kankerbestrijding en lokale doelen. Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Roelofs Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

Datum: Zondag 11 december 2016
Start en inschrijven: 8:30 – 11:00 uur (geen voorinschrijving mogelijk)
Adres: Oude Dijk 1a Dalmsholte (Lemelerveld)
De kosten voor deelname: minimaal € 10,- (kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen)

Het is natuurlijk ook mooi om je te laten sponseren door je familie en vrienden dat het bedrag hoger wordt!

 

Elke deelnemer ontvangt een stuurbordje waarop het aantal afgelegde rondjes vermeld wordt. Aan het eind van elke ronde is een verzorgingspost aanwezig om weer op krachten te komen. Team Sukerbiet organiseert deze tocht in samenwerking met Cycling Lemelerveld.

Meer info over de activiteiten en de goede doelen is terug te vinden op onze website staging2.teamsukerbiet.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.