Home / archiefcentraal / tablet en computercafe in de bibliotheek olst

tablet en computercafe in de bibliotheek olst

Computer- of laptopvragen
Wanneer er problemen zijn met de eigen computer of laptop, wordt u verzocht deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig. Deze hoeft u niet mee te nemen. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, neem dan de originele software mee. In de Bibliotheek krijgt u individuele hulp van één van onze vrijwilligers bij uw computervraag. Dit kan ook een vraag zijn over de werking van een computer-programma of computerveiligheid en gegevensopslag. In uw eigen tempo krijgt u uitleg en advies.

Iedereen is welkom en de hulp is gratis. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek kunt u gerust langs komen. En zijn de vrijwilligers allemaal al bezet? Dan helpen de gasten van het café elkaar en dan blijkt dat men samen heel veel weet!

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.