sv heeten wint overtuigend van turkse kracht

De mannen van sv Heeten lieten er in de beginfase van de wedstrijd geen gras over groeien. In de vijfde minuut kwam de ploeg van Alex Booij op voorsprong door een doelpunt van Chiel van Dartel.

Diezelfde Van Dartel had na zijn eerste treffer slechts drie minuten nodig om de tweede van de middag te maken. In acht minuten tijd hadden de Heetenaren een knappe 2-0 voorsprong opgebouwd.

De ploeg van Alex Booij bleef het goede spel na de tweede treffer doorzetten. Drie minuten na de tweede treffer kon het publiek op het sportpark in Heeten opnieuw juichen. Ditmaal was het Jordy van Dartel die zijn doelpunt mocht vieren. De thuisploeg stond daarmee op een comfortabele 3-0 voorsprong in de elfde minuut.

Ondanks het goede spel in de eerste helft kon de thuisploeg niet voorkomen dat Turkse Kracht vlak voor rust tot scoren kwam.

In de tweede helft kwam sv Heeten opnieuw goed uit de kleedkamer. In de vijftigste minuut kwam de thuisploeg op een 4-1 voorsprong. Dat bleek ook de eindstand van de wedstrijd tussen de Heetenaren en de ploeg uit Deventer.

Door de winstpartij zet sv Heeten haar indrukwekkende reeks voort. Ze kunnen zich met het getankte vertrouwen opmaken voor de lastige bekerwedstrijd tegen Eersteklasser Rohda Raalte. Die wedstrijd wordt aanstaande woensdag gespeeld op Sportpark de Muggert in Wesepe.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.