sv haarle en ulu spor delen punten

Na de beschamende nederlaag van vorige week (7-0 verlies, sv Dalfsen) wist de mannen van hoofdtrainer Patrick Wijsman zich vandaag te herpakken. De wedstrijd tegen de nummer dertien van de ranglijst, Ulu Spor, werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Door het gelijke spel staat sv Haarle op de negende plaats in de Vierde Klasse. Op 27 november hervatten ‘de Droadnagels’ de competitie tegen ABS uit Bathem. De aanstaande opponent staat op de zevende plaats in 4H.

Stand onderin 4H:

9 Haarle 10 11
10 Hoonhorst 10 10
11 Be Quick Z 9 9
12 Diepenveen 10 9
13 Ulu Spor FC 10 7
14 Wissel 10 3

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.