Home / archiefcentraal / stoppelkaters maken vrijdag nieuwe prins bekend

stoppelkaters maken vrijdag nieuwe prins bekend

Al jaren lang is het het best bewaarde geheim van de carnavalisten. Slechts een select gezelschap weet vooraf wie de nieuwe prins wordt. Bezoekers aan het Katerspektakel krijgen vooraf de gelegenheid om in een stemhokje hun voorspelling te doen. De winnaar krijgt een Prinselijk ontbijt op bed.

Deze avond met de nodige zang en dans wordt muzikaal afgerond met twee toppers: Pascal Redeker en DJ Sander. Voor de afterparty op de 11e van de 11e werd de vaste huiszanger van het Amsterdamse café Bolle Jan gestrikt. In 2012 trad hij in de Arena op met De Toppers. Met hem is een goed stuk muziek en gezelligheid in huis gehaald. Samen met DJ Sander zorgt hij tot in de kleine uurtjes voor muzikaal temparement in de Leeren Lampe.

Kaartverkoop
Voorverkoop bij Schulten Lederwaren V.O.F. aan de Herenstraat in Raalte. Ook ’s avonds kunnen aan de zaal nog kaarten worden gekocht. Het programma begint die vrijdag, 11 november om 21.11 uur in De Leeren Lampe. Entree bedraagt (uiteraard) 11 euro.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.