stichting eetbaar olst wijhe organiseert voedselbijeenkomst

Om 15 uur staan koffie, thee en (verrukkelijk!) ParticiPerensap klaar in het Middenhuis (in de Aardehuis-wijk). Om maximaal 17 uur sluiten we af.

Zie ook staging2.facebook.com/eetbaarolstwijhe 

De Stichting neemt hierin het voortouw vanuit haar eigen doelstelling voor meer ‘voedselsoevereiniteit’. Zij heeft dit jaar een aantal activiteiten georganiseerd – sorghum inzaaien met trekpaarden, zeiscursussen in de bongerd, en de Grote ParticiPerenpluk – en vertelt graag over haar volgende plan: het ontwerp van een eetbaar park tussen het spoor en de Aardehuis-wijk. In het ontwerptraject van dat park is input van gebruikers uit de omgeving natuurlijk welkom, en in de aanloop daarnaartoe wil de Stichting graag alvast in contact komen met geïnteresseerden. Tegelijkertijd wil zij sowieso graag zien wie er verder actief is rond voedsel, en hoe er misschien meer samenwerking kan ontstaan.

Meld je alsjeblieft even aan, via eetbaarolstwijhe@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.