springwedstrijd voor gmb competitie in luttenberg

Aansluitend, om ongeveer half twee, zijn de 5-jarigen aan de beurt en het programma wordt afgesloten met de rubriek voor 4 jarige springpaarden, die naar verwachting tegen zes uur zal beginnen. De 4 jarigen worden in Luttenberg beoordeeld door Peter Paul Bosch en Pim Mulder. Beiden geen onbekenden in de springsport en beiden ook deelnemer aan eerdere edities van de GMB competitie.

Aan deelname heeft de GMB competitie ook in Luttenberg niet te klagen. 240 combinaties staan er op de startlijst. Er wordt geprobeerd om net als in de eerdere selecties de dag vlot te laten verlopen. Hiervoor vragen we de deelnemers om op tijd te komen, waardoor we de volgorde van de startlijst kunnen aanhouden.

Omdat bijna alle combinaties die zich hebben ingeschreven voor de GMB competitie in Luttenberg starten, verwachten we spannende rubrieken en veel publiek. Alle fokkers zijn weer bijzonder uitgenodigd om hun fokproduct in actie te zien. Ook zijn er voor hen fokkerspremies te winnen.

De GMB competitie is er op gericht om aantrekkelijk te zijn voor zowel deelnemers, fokkers als geïnteresseerd publiek. Startlijsten zijn altijd actueel waardoor de wedstrijd goed te volgen is. Er wordt veel informatie over de deelnemende paarden gedeeld en de barrage is achteraf waardoor er per rubriek echt van een ontknoping sprake is.

U bent van harte uitgenodigd in Luttenberg op zaterdag 12 november. De toegang is gratis!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.