speciale trail vormt opwarmer voor haarlerbergloop

Zondag verwelkomt Haarle de fanatieke hardlopers voor de zevende editie van de Haarlerbergloop. Ook dit jaar is onze loop weer de openingsloop van het Sallands Cross Circuit. Nieuw dit jaar was de trail die vandaag werd gelopen.

“We organiseren een pittige bijna geheel onverharde loop over akkers, zandwegen, bos- en heidepaden, in onze prachtige omgeving met flinke heuvels, ruime vergezichten en verrassende elementen”, blikt de organisatie vooruit op morgen.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 1, 2, 5 of 10 km. De 2, 5 en 10 km maken deel uit van het Sallands Cross Circuit, dat dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd wordt en daarom uit vijftien lopen bestaat. De 5 en 10 km maken tevens deel uit van de Cross League Oost.

Foto’s: Leo Kemper

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.