Home / archiefcentraal / speciale kerstdagtocht holland goes vegas

speciale kerstdagtocht holland goes vegas

Ook als je normaal Kerst alleen zou vieren of misschien samen met een vriend of vriendin, is deze dagtocht een feestelijk en gezellig alternatief. Mevrouw Klink uit Raalte bijvoorbeeld heeft al geboekt en verheugt zich erop. “ Mijn vriendin belde op en vroeg of ik ook mee wilde gaan. Zij had nog niets afgesproken voor  2e Kerstdag. Zelf zou ik eigenlijk iets anders gaan doen maar dat ging niet door. Ik heb er even over nagedacht en toen besloten om mee te gaan. Voor alleen een show had ik het niet gedaan en voor alleen een diner ook niet. Maar juist die combinatie vind ik leuk. Ik heb zoiets nog nooit gedaan.”

TCR Tours uit Raalte biedt dit jaar ‘Holland goed Vegas’  aan op maandag 26 december 2016. De prijs van € 95,00 is inclusief vervoer, show, vijf gangen diner en alle consumpties. Opstapplaatsen zijn in Nijverdal, Dalfsen, Raalte, Heeten, Deventer, Zutphen en Apeldoorn. De show begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Daarna reis je weer veilig en comfortabel naar huis.

Aanmelding kan via de website www.tcr-tours.nl of telefonisch 0572 – 35 35 35.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.