Home / archiefcentraal / sneller vertrekt na drie seizoenen bij nieuw heeten

sneller vertrekt na drie seizoenen bij nieuw heeten

Onder Sneller is er de afgelopen seizoenen een verjonging doorgevoerd in de selectie van Nieuw Heeten. De stijgende lijn, qua resultaten, is mede door de trainer ruim twee jaar geleden ingezet. Het pakken van de eerste periode in de vijfde klasse vorige week is daar een mooi voorbeeld van.

Harold Sneller laat een talentvolle en gedreven selectie achter bij de dorpsclub uit Nieuw Heeten die het niveau van de vierde klasse aankan. “Ik ben trots op de kans die de club me heeft gegeven om me te ontwikkelen als hoofdtrainer”, besluit Sneller.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.