slim verbouwen beurs in gemeentehuis in wijhe

De ‘Slim Verbouwen Beurs’ is een initiatief van Rabobank Salland en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Olst-Wijhe. De beurs heeft tot doel consumenten bewust te maken van de mogelijkheden tot verduurzamen en het energiezuiniger maken van hun woning. Bezoekers kunnen zich laten informeren over energiescans, zonnepanelen, woningisolatie, zonneboilers, warmtepompen, led-verlichting, pelletkachels, duurzame energie, duurzaam bouwadvies, levensloopbestendigheid en nog veel meer. Ook kan men zich laten informeren over de verschillende manieren waarop de verduurzaming van een woning kan worden gefinancierd.

Op de beurs zijn circa vijftien lokale ondernemers aanwezig die hun producten en dienstverlening op het gebied van woningverbetering ten toon stellen. In samenwerking met Vereniging Aardehuis Oost Nederland krijgen bezoekers van de beurs om 11.30 en 14.00 uur de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen langs de aardehuizen in Olst.

De Slim Verbouwen Beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie over de deelnemende partijen op staging2.rabobank.nl/salland

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.