slecht ondernemersklimaat in raalte baart zorgen

In opdracht van de MKB Nederland is onlangs onderzoek uitgevoerd naar gemeenten in Overijssel die het ‘vriendelijkst’ zijn voor het midden- en kleinbedrijf. De beoordeling bevat: de tevredenheid van de ondernemers over de dienstverlening, de score op imago, de score op communicatie en beleid en de waardering voor lasten.

Raalte onderaan
Raalte blijkt niet bijster vriendelijk voor het MKB te zijn. In Overijssel belandde de gemeente helemaal onderaan, op plek 25. Na plek 9 in 2010-2011 en plek 19 in 2012-2013 is dit een absoluut dieptepunt voor de gemeente.

De slechte ‘prestatie’ leidt dan ook tot vragen. Zo heeft Gemeentebelangen zich al tot het college van B&W gericht met de vraag om een reactie en welke maatregelen nu getroffen gaan worden om het tij te keren. Met name over de score ‘de tevredenheid van de ondernemers over de dienstverlening van de gemeente Raalte’ was de partij niet te spreken.

Overigens werd Rijssen-Holten verkozen tot ‘mkb-vriendelijkste’ gemeente van het land. Apeldoorn was de beste ‘grote stad’ voor het mkb.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.