sdol scoort drie keer maar verliest toch ruim

“We begonnen heel slap aan de wedstrijd”, verklaart Hendri Zwinselman de snelle achterstand die SDOL opliep. Al binnen 7 minuten stond zijn elftal met 2-0 achter. “Daarna kwam de wedstrijd meer in evenwicht, maar in de 41e en 43e minuut wordt het vervolgens 3-0 en 4-0.” Nog voor de rust tekende SDOL echter voor de vijfde goal van de wedstrijd: 4-1. Door in de tweede helft meer druk te zetten om nog een kans te maken op een goed resultaat. Echter was het Sportclub Deventer die de 5-1 scoorde. Even leek het er op dat SDOL de marge weer iets kon verkleinen, maar Daan Hobert miste een toegekende strafschop. Het duurde niet lang voordat SC Deventer de wedstrijd kon beslissen, maar ook na de 6-1 was het nog niet gedaan met het scoren van doelpunten. De 6-2 werd gescoord door Shalux Reimert, een 17-jarige speler die normaal uit komt voor het JO-19 elftal van SDOL. Collin Holtmaat zorgde er voor dat de marge nog verder werd verkleint: 6-3. Het slotakkoord was echter voor Sportclub Deventer:7-3.

“Als ik kijk naar dezelfde periode vorig jaar, dan hebben we nu 5 punten meer”, vervolgt Zwinselman. “Bovendien hebben we nu al 20 doelpunten gescoord, tegenover 17 van vorig jaar. We doen dus wel wat goed, maar we geven de tegendoelpunten te makkelijk weg. Dat gebeurde ook al tegen Raalte (6-1 verlies, red.) Maar SC Deventer is één van de betere tegenstander waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben”.

Het verlies van zondag betekende voor SDOL al de vierde uitnederlaag op rij. Toch maakt de hoofdtrainer zich geen zorgen. “Volgende week spelen we thuis tegen Koninklijke UD, die vandaag hun eerste overwinning hebben behaald. Dan kunnen we dus veel recht zetten.” Deze wedstrijd wordt zondag 4 december gespeeld en begint om 14.00 uur.

Alle uitslagen van zondag 27 november in de klasse 5G:
Sportclub Deventer – SDOL 7-3
Nieuw Heeten – V en L 2-0
Raalte – Sallandia 0-0
FC RDC – Go Ahead Deventer 10-5
Terwolde – Mariënheem 2-0
Koninklijke UD – Wesepe 3-2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.