schuif aan bij warme winterbrunch kleinlangevelsloo

Hoe kan dat nou?

Dat lijkt misschien een beetje vreemd. Toch hebben Henrieke en Rob Kleinlangevelsloo en Annemieke Hulsman echt nog geen flauw idee welke warme winterse gerechten er geserveerd gaan worden. ,,Dat komt doordat we het niet alleen doen”, legt Henrieke uit. ,,De komende weken gaan we namelijk al onze klanten vragen om een favoriet gerecht te maken. Eenpans, koken, bakken, het kan allemaal!” De drie leggen uit dat het geen ingewikkelde dingen hoeven te zijn. Want wat past er tenslotte beter bij dit soort koude dagen dan gewone kost? Bovendien hoeft ieder die de keuken induikt niet voor grote hoeveelheden te zorgen. Annemieke: ,,Een normale maat pan of ovenschaal is voldoende. Samen zorgen al deze gerechten ervoor dat er 10 december tijdens de Warme Winterbrunch heerlijk geproefd kan worden!”

Regionale favorieten

Daarnaast mag de thuiskok het recept van zijn of haar favoriet meenemen. Deze wordt tijdens de brunch dan bij het gerecht opgehangen. ,,Op 10 december zorgen wij voor chafing dishes en rechauds om alles lekker warm te houden”, aldus Annemieke. Zelfs het serviesgoed dat tijdens de brunch gebruikt wordt, is geheel in stijl. In kommen van Petra Beltman van IJsselklei smaken dit soort plaatselijke favorieten namelijk net even iets beter! Petra is op de dag zelf aanwezig met klei en draaischijf om te laten zien hoe ze dat allemaal maakt. Henrieke: ,,Verder komt op ons erf een grote tent waar we lange aanschuiftafels neerzetten. Zo kan iedereen die dat gezellig vindt lekker aanschuiven bij deze Warme Winterbrunch.” Voor nog meer sfeer, warmte en gezelligheid zorgen terrasverwarmers, vuurkorven en heel veel lichtjes.

Proeffestijn

Kleinlangevelsloo – Supermarkt in het Bos nodigt iedereen uit om op zaterdag 10 december tussen 11.00 en 15.00 uur langs te komen op de Warme Winterbrunch. Kom en geniet van al het lekkers dat uw regiogenoten gekokkereld hebben! Ook kinderen/kleinkinderen/geleende kinderen zijn van harte uitgenodigd om aan te schuiven op dit proeffestijn. Aan de Warme Winterbrunch zijn geen kosten aan verbonden. Koffie, thee, limonade zijn gratis. Wel mag een vrijwillige bijdrage gegeven worden. Deze is bedoeld voor kerstpakketten voor dorpsgenoten die het wat minder hebben. De boerderijwinkel haakt graag aan bij de jaarlijkse Caritas-actie van de gezamenlijke kerken in Heino.

Meer informatie of zelf de keuken induiken voor de Warme Winterbrunch? Kom even langs bij Kleinlangevelsloo – Supermarkt in het Bos, Japiksweg 1, 8101 NL Raalte (net achter Restaurant Jan Steen) Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur, zaterdag 9.00-16.00 uur. Of neemt contact op met Annemieke Hulsman: 06 537 519 94  of info@biologisch-made-easy.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.