schoenen van pekkeriet stopt met verkoop kinderschoenen

 

“We hebben extra ruimte in de dameshoek nodig”, vertelt Jeannette Pekkeriet, sinds 2009 eigenaresse van de Heinose schoenenwinkel die al decennia lang aan de Dorpsstraat is gevestigd. “In de verkoop van de damesschoenen zit nog steeds groei. De verkoop van kinderschoenen liep daarentegen ieder jaar iets terug. Dan moet je keuzes maken met je verstand en je hart een beetje laten bloeden.”

Jeannette is nu druk bezig om haar collectie damesschoenen uit te breiden. “We hebben inmiddels prachtige nieuwe merken ingekocht. Een mooie gelegenheid ook om de winkel op te frissen, met een lichtplan aan de slag te gaan, te bedenken wat we met de pilaar gaan doen en hoe we de herenschoenen nog beter tot hun recht kunnen laten komen. Er wordt inmiddels gewerkt aan een nieuwe site die dit voorjaar de lucht in gaat. Het borrelt en bruist, het is heerlijk om te met het hele team naar toe te werken.”

Bij de zaak in Heino zijn op dit moment alle kinderschoenen in de aanbieding. Voor details zie de advertentie elders in dit blad.

Meer foto's