sc overwetering voor het eerst zonder punten

De koploper van de Derde Klasse B kwam in de dertigste minuut op voorsprong door een doelpunt van Henry Rozen. Na een uur spelen werd de stand verdubbeld door Benzi.

Vlak na de tweede treffer van de bezoekers kreeg Overwetering-doelman Wesley de Graaf een rode kaart. Daarnaast kende de scheidsrechter een strafschop toe voor de overtreding die De Graaf maakte in zijn eigen zestienmetergebied. De kans werd verzilverd door de ploeg uit Warnsveld, die daarmee terug in de wedstrijd kwamen.

Twee minuten voor het einde van de wedstrijd kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. De gastheren roken bloed bij het team uit Olst en gingen in de slotminuten op zoek naar meer. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd werd de bal voor de derde keer in het doel van Overwetering gewerkt, waardoor de Warnsveldse Boys er met de winst vandoor gingen.

Stand top 3B:
1 Overwetering 11 – 28
2 Lemelerveld 11 – 23
3 Columbia 11 – 21
4 Witkampers 11 – 21
5 Warnsveldse Boys 11 – 19

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.