sallandse united viert 25 jarig bestaan

Voor grondlegger Johan Middelkamp een extra bijzondere dag, want hij vierde als langst werkende binnen de ‘Sallandse’ zijn eigen zilveren jubileum. Waar Middelkamp 25 jaar geleden begon in een vochtige kelderkamer in Haarle bestaat de Sallandse Wegenbouw nu uit maar liefst drie divisies: Sallandse Wegenbouw, Sallandse Milieu & Advies en Sallandse United.

‘Eigenwijze’ is het woord dat het bedrijf het best typeert. Dat komt tot uiting in de werkwijze van het bedrijf, waarbij er oog is voor noaberschap en gestreefd wordt naar een duurzame relatie met de omgeving en opdrachtgevers. Foto: William Kemperman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.