Home / archiefcentraal / sallandse united viert 25 jarig bestaan

sallandse united viert 25 jarig bestaan

Voor grondlegger Johan Middelkamp een extra bijzondere dag, want hij vierde als langst werkende binnen de ‘Sallandse’ zijn eigen zilveren jubileum. Waar Middelkamp 25 jaar geleden begon in een vochtige kelderkamer in Haarle bestaat de Sallandse Wegenbouw nu uit maar liefst drie divisies: Sallandse Wegenbouw, Sallandse Milieu & Advies en Sallandse United.

‘Eigenwijze’ is het woord dat het bedrijf het best typeert. Dat komt tot uiting in de werkwijze van het bedrijf, waarbij er oog is voor noaberschap en gestreefd wordt naar een duurzame relatie met de omgeving en opdrachtgevers. Foto: William Kemperman

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.