sallands toafeln met een muzikaal tintje bij de haenehof in raalte

Georganiseerd door Carinova Mantelzorg en Evenmens (voorheen SVTO) om mantelzorgers te bedanken voor het geweldige werk dat ze doen om hun naaste te helpen en te verzorgen. Het was een drukke bijeenkomst, er was lekker eten, leuke muziek en voor wethouder Gosse Hiemstra een mooie gelegenheid om het Actieplan Mantelzorg met de zestien actiepunten, dat vorige week is vastgesteld, onder de aandacht te brengen. Dit actieplan is met de inbreng van veel mantelzorgers en -organisaties tot stand gekomen.

Vrijdag 11 november kunnen mantelzorgers van 15.00  tot 18.00 uur een hapje komen eten in het parochiecentrum in Heino. Aanmelden kan via deze link: http://evenmens.nl/item/dag-mantelzorg-heino/

Foto’s: Facebook Gosse Hiemstra

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.