ruiters maken kennis met wedstrijdsport luttenberg

De recreanten konden deelnemen aan spring- en dressuurwedstrijden. Onder het toeziend oog van een deskundige jury werd er fanatiek en met veel plezier gestreden.

Winnaars
Succesvolle deelnemers op het onderdeel dressuur waren Willem Biezenaar, Riet Dijsselhof en Ilse Bosch. Zij wonnen allemaal een eerste prijs. Verder had Willem deze dag de meeste punten gescoord en werd hiermee de beste recreanten dressuurruiter van de dag. Eerste prijswinnaars tijdens het onderdeel springen waren Bertine Jaspers en Nienke van Tongeren. Jaspers was deze dag het allerbeste en mag zich beste recreanten springruiter noemen.

Zaterdagavond werd er speciaal voor veteranen springwedstrijden gehouden. Deze wedstrijden zijn geliefd bij de routiniers. Uit de wijde omgeving van Luttenberg, zelfs uit Duitsland, deden ruiters mee aan dit evenement. Eerste prijswinnaars over een klassiek parcours zijn: Han Bonhof in de klasse B, Rob Schenk in de  klasse L en Bert van Breen in de klasse M. De winnaars over een progressief parcours zijn in de klasse B Guus Elferink, in de klasse L Mario Speek en in de klasse M Jeanette Vlierman.

Door de enthousiaste reacties van deelnemers kan dit evenement als geslaagd worden beschouwd. Dit evenement werd mogelijk gemaakt door bijdragen van  sponsoren en een subsidie sportstimulering vanuit de gemeente Raalte.

Sportfotografe Wendy Weijenborg heeft foto’s gemaakt van alle deelnemers. Op de website staging2.royalhorse.nl zijn de foto’s te bekijken en te bestellen. De volledig uitslag is te vinden op de website, staging2.recreatieverijverenigingluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.