rohda raalte oppermachtig tegen vv germania

De Raaltenaren begonnen goed aan de wedstrijd en kregen in de eerste minuut een grote kans op de openingstreffer. Rohda-middenvelder Dirk-Jan Klijn Velderman zag zijn inzet echter in het zijnet belanden.

Vijf minuten na de mogelijkheid van Velderman kreeg de thuisploeg opnieuw een kans om op voorsprong te komen. Een vrijetrap werd kwam op het hoofd van rechtsbuiten Djeremy Zandvliet. De inzet via het hoofd van de buitenspeler ging rakelings langs het doel van de Gelderlanders.

In de tiende minuut kwam Rohda Raalte op voorsprong. De doelman van Germania verkeek zich op een vrijetrap van Ogúzhan Sahin. De bal, die houdbaar was voor de doelman, belandde in het doel waardoor Rohda Raalte de openingstreffer op haar naam mocht schrijven.

De Roodgele storm was na de treffer nog steeds niet overgewaaid. Vijf minuten na de treffer van Sahin kreeg Lars van Schooten een grote kans op de voorsprong verder uit te bouwen. Hij kon een voorzet net niet binnen knikken, waardoor de stand op 1-0 bleef steken.

In de vijfentwintigste minuut waren de bezoekers voor het eerst gevaarlijk. Het doel van Jens Veldwachter werd van een afstand onder vuur genomen, maar de doelman wist de inzet tot een corner te verwerken.

Vlak voor het rustsignaal kwam Rohda Raalte opnieuw tot scoren. Een vrije trap werd ditmaal wel door de Germania-doelman gepareerd, maar hij kon niet voorkomen dat de rebound alsnog binnen werd geschoten door Edilson José Coelho.

In de tweede helft bleven de Raaltenaren de bovenliggende partij. In de vijfenzestigste minuut kreeg Djeremy Zandvliet een grote kans op de derde treffer van de middag, maar de bal werd rakelings naast geschoten.

In de zeventigste minuut viel de derde treffer alsnog voor de Roodgelen. Rohda-speler Ogúzhan Sahin wist de bal prachtig achter de Germania-doelman te krijgen. De spits van Rohda Raalte maakte daarmee zijn tweede van de middag.

Vier minuten na de treffer van Ogúzhan Sahin werd de score verder uitgebouwd. Lars van Schooten wist de bal uiterst beheerst in de linkerhoek te schieten.

In de tachtigste minuut viel het laatste doelpunt van de wedstrijd. Edilson José Coelho maakte de vijfde treffer van de middag en bracht daarmee de eindstand op 5-0 in het voordeel van de thuisclub.

Volgende week speelt Rohda Raalte het inhaalduel tegen BVC’21. Die wedstrijd werd op 16 oktober afgelast door het overlijden van clubman Gerard Hoogendijk (62).

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/kWsETix_XeI”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.