rohda raalte laat het na rust helemaal lopen

Rohda Raalte begon nog goed aan de wedstrijd en speelde in de eerste helft prima voetbal. Het combineerde goed en het kwam dan ook verdiend op voorsprong in de tweede minuut. Een half uur later verdubbelde Lars van Schooten de score door een verdedigingsfout van de defensie van Orion direct af te straffen. Of we kunnen zeggen dat de kopbal in de breedte van Djeremy Zandvliet precies zo goed was, dat de verdediging van Orion er verder niets mee kon doen. Rohda Raalte en Orion kregen beiden nog een aantal kansen in de eerste helft, maar gescoord werd er niet meer.

In de tweede helft vergat Rohda Raalte te doen waar het goed in is, namelijk voetballen. Het ging veel te veel mee in het opportinistische voetbal wat de Nijmegenaren gingen spelen. Rohda Raalte creëerde in de tweede helft geen enkele kans. Het mocht blij zijn dat het 2-2 bleef.

Volgende week speelt Rohda Raalte weer een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan. Germania uit Groesbeek is dan de tegenstander. Aanvang is dan 14:00 uur.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/VGScnHjW9AQ”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.