rohda raalte baalt na late treffer

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het duel met Alcides uit Meppel. Door een late treffer van de thuisploeg eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.Het eerste gevaar van de middag werd gesticht voor het doel van Rohda-doelman Veldwachter. Een Alcides-speler wilde de doelman uit Raalte verschalken met een slim stiftje maar voerde dit niet goed uit.

In de twintigste minuut kreeg Rohda Raalte haar eerste kans van de wedstrijd. Rechtsbuiten Djeremy Zandvliet zag zijn inzet gepareerd worden door de doelman van de ploeg uit Meppel.

Niet veel later kwam de thuisploeg opnieuw goed weg na knullig uitverdedigen. Edilson Coelhoe werd in stelling gebracht maar wist de opgelegde kans niet te benutten.

Ondanks de goede kansen voor de ploeg van Frank Tempelman waren het de gastheren die in de drieëntwintigste minuut op voorsprong kwamen. Een flinke domper voor de ploeg uit Raalte, dat vlak daarvoor enkele grote kansen op de openingstreffer liet liggen.

Tien minuten kreeg Rohda Raalte de kans om op gelijke hoogte te komen. Edilson Coelhoe werd in het zestienmetergebied gevloerd en kreeg een strafschop toegekend. Ogúzhan Sahin liet de kans niet onbenut en bracht de Raaltenaren op gelijke hoogte.

Vlak voor het rustsignaal kwamen de bezoekers op voorsprong. Rohda Raalte maakte een aanvalsopbouw van de ploeg uit Meppel onschadelijk en schakelde razendsnel om. De counter leverde een doelpunt op voor Coelhoe die de stand op 1-2 bracht.

De voorsprong bleef een geruime tijd op het scorebord in Meppel staan. Vijf minuten voor het eindsignaal kwam de ploeg uit Meppel alsnog op gelijke hoogte. Peter Fokke kwam oog in oog met Veldwachter en verzilverde de kans.

Rohda Raalte staat na het gelijke spel van vanmiddag op de derde plaats in de Eerste Klasse. Volgende week spelen zij de thuiswedstrijd tegen ‘buurman’ De Zweef uit Nijverdal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.