Home / archiefcentraal / reunie heeten staat bol met herinneringen

reunie heeten staat bol met herinneringen

Toevalligerwijs ook nog eens een halve eeuw geleden dat iedereen zijn eigen weg is ingeslagen met werk, opleiding of studie. Met dit thema en een aantal oud klassenfoto’s als basis, is de organisatie aan de slag gegaan om zoveel mogelijk oud-klasgenoten te benaderen die binnen de kaders van de vooraf geformuleerde doelgroep vielen. Het is zaterdagmiddag  5 november wanneer 44 oud-klasgenoten van de voormalige Aloysiusschool jongensschool  te Heeten zich in het Kulturhus Heeten melden voor DE reünie.

Nog voordat de jas aan de kapstok hing, was een hernieuwd kennismakingsgehalte al gelijk hoog: “Wie bin ie dan; bin ie det;  woar woon ie dan; weej nog wel; woar stoa ie dan op de foto? etc.”. Herinneringen ophalen, biertje drinken, anekdotes vertellen. De reünie Heeten: een “bullseye”.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.