repair cafe en de feestdagen

In deze tijd van het jaar komen het gourmetstel, de frituurpan, etc. weer tevoorschijn. Vergeet niet ze even te testen, voor je ze op het gezellig avondje in gebruik gaat nemen.

Als het dan niet werkt kom dan naar het Repaircafé op a.s. zaterdag (de laatste zaterdag van de maand) om het te laten repareren. En natuurlijk zijn ook andere apparaten met een klein kwaaltje ook welkom in het Dorpshuus van Heino op zaterdag 26 november van 9:30 tot 12 uur. En als deze zaterdag niet lukt, dan is er nog een mogelijkheid op zaterdag 31 december, net op tijd voor de frituur van de oliebollen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.