rene van meurs the kik en raalterse bigband in het hoftheater

René van Meurs – Even goede vrienden
Cabaretier René van Meurs won in 2012 de jury- én publieksprijs van Cameretten. Daarvoor speelde hij bij de improvisatiegroep ‘Op Sterk Water’ en tegenwoordig is hij onderdeel van het stand-up comedy collectief van ‘Comedytrain’ en te zien bij het BNN programma ‘Padoem Patsss’. Kortom: René is een man met flink wat podiumervaring.

René van Meurs staat voor de tweede keer in het HOFtheater. Op donderdag 3 november speelt hij zijn nieuwe voorstelling ‘Even Goede Vrienden’. In deze voorstelling vertelt hij over het moment in zijn leven dat hij zichzelf tegenkwam. Hij vraagt zich af: ‘Ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?’ We maken kennis met de René van Meurs na deze opdonder. Eén ding is zeker: hij neemt zijn oude vertrouwde improvisatietalent, gevoel voor timing én een enorme berg grappen mee naar Raalte.

Voor de voorstelling van René van Meurs zijn nog kaarten à € 17,00 per stuk beschikbaar.

The Kik – Met de deur in huis
The Kik maakte naam als huisband van ‘De Wereld Draait Door’ in 2012. In eerste instantie zongen zij vooral covers, maar algauw stapte de band over op eigen werk dat duidelijk hoorbaar geïnspireerd is door de jaren ’60. The Kik staat bekend om haar catchy Nederlandstalige liedjes. Op vrijdag 4 november spelen zij hun nieuwste show ‘Met De Deur In Huis’ in het HOFtheater.

In deze nieuwe show laat de band zich van een heel andere kant zien. Naast eigen werk, zingt The Kik werk van inspiratiebronnen: natuurlijk mogen The Beatles niet ontbreken, maar ook Joop Visser, Annie M.G. Schmidt en zelfs componisten als Bach  komen voorbij deze avond.  Met The Kik gaan alle deuren open!

Kaarten voor de show van The Kik kosten € 20,00 en zijn nog verkrijgbaar.

Cool24 met Loïs Lane
Cool24 heeft eigenlijk altijd wel een reden om een feestje te vieren, maar met het 10-jarig jubileum van de band mag er extra uitgepakt worden! En dat doet de band zeker, samen met de zangeressen van Loïs Lane. Cool24 mag inmiddels de meest veelzijdige band uit de omgeving van Raalte genoemd worden. Een enthousiaste amateurband met twee zangeressen en een zanger die ondersteunt worden door koperblazers, saxofoons en een ritmesectie. Met een breed scala aan muziekgenres is elk optreden van Cool24 gegarandeerd een feest.

Voor de viering van het 10-jarig bestaan van de band zijn de handen ineengeslagen met de dames van Loïs Lane. Samen maken zij er op zaterdag 5 november één groot muzikaal spektakel van. De Amsterdamse zangeressen Monique en Suzanne Kleman (samen Loïs Lane) zijn bekend van hun hits ‘It’s the first time’ en ‘Tonight’. Het stemgeluid van deze zangeressen past perfect bij de band Cool24.

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar voor het jubileumconcert van Cool24. Kaarten kosten € 21,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.